actueel

22-04-2011 | Start expositie Janske en Poike

Vanaf vandaag tot en met 18 juni zijn de objecten van Janske Hombergen en de foto's van Poike Stomps in de galerie te zien.

Janske Hombergen is een Arnhemse kunstenares, in 1997 afgestudeerd aan de HKA Arnhem  in 3D design. Sindsdien werkt ze zowel in opdracht als vrij. Haar werk is op verschillende plaatsen in het land te zien geweest.  Zij toont in de galerie haar, veelal op de natuur geïnspireerde, objecten. Deze zijn uitgevoerd in diverse materialen zoals keramiek, hout, neonbuizen en draad. Een deel hiervan is nog niet eerder geëxposeerd geweest.

Poike Stomps studeerde in 2006 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, afdeling fotografie. Sindsdien werkt hij als freelance fotograaf aan opdrachten en doet hij eigen projecten. Een aantal van zijn projecten is seriematig:  zo fotografeert hij kruispunten in Europese hoofdsteden,  is hij bezig aan een serie vliegtuigschaduwen en volgt hij al jaren zijn vader met de camera. Speciaal voor deze tentoonstelling heeft hij het kruispunt op het Willemsplein in Arnhem vereeuwigd.   

De tentoonstelling is vanaf 22 april elke vrijdag en zaterdag van 12.00 – 17.00 uur te bezichtigen.