actueel

01-11-2014 | UITboulevard

Kleur de dag en kom vandaag of morgen kijken op de UITboulevard in Arnhem waar dit kunstwerkje van Jose van Loon te bewonderen valt in de stand van Platform Beelden Kunst Arnhem.

In Platform Beeldende Kunst Arnhem zijn twintig professionele Arnhemse beeldende kunstinitiatieven en -instellingen vertegenwoordigd. Een deel zal zich op zaterdag en/of zondag presenteren op de UITboulevard binnen het Beeldende Kunst cluster,

aan de zuidzijde van Musis Sacrum. (park De Lauwersgracht)

Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus zullen diverse Beeldende Kunst organisaties zich presenteren op de UITmarkt. Zo neemt Kunst op de Koffie deel en organiseert Gemeenschap Beeldend Kunstenaars voor de derde keer de 'Bring up your own art' party. Stichting Plaatsmaken richt een etsatelier in waar Mirka Farabegoli zal werken. Nachtkerk opent een bar met lounge en Museum Arnhem organiseert een kinderworkshop als aankondiging van de tentoonstelling 'Sla je Slag' in het kader van MG70. Ook een aantal galeries in de stad tonen werken van verschillende kunstenaars waaronder, Alicia Winter Galeria, Galerie in de Kerkstraat, Huiskamergalerie Van leuke mensen, toArt, De Buytensael, Gallery RAW Beauty en GALERIE STIJL.